Fierbător de apă 12 L
Cod produs :YG-04316
2 109 lei
2129 lei
SALE
Adaugă în coş
Servicii disponibile
Livrare oriunde în Moldova
Dispozitivul este destinat încălzirii rapide a unor cantități mari de apă destinate preparării de cafea, ceai sau alte băuturi.
Sistemul de încălzit YATO este fabricat din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, lustruit până la un luciu pronunțat, ceea ce îl face foarte elegant în hoteluri, săli de conferințe și restaurante.
Calitatea superioară a finisajului este combinată cu fiabilitatea rezultată din utilizarea încălzitoarelor foarte eficiente și a unui sistem de securitate special. Elementul de încălzire de 2500 W este amplasat sub partea inferioară a cazanului. Această soluție are o serie de avantaje. Cea mai importantă este lipsa contactului cu apa, astfel încât pe ea nu se formează nici o piatră, care, în timp, poate duce la supraîncălzire și eșec. Este, de asemenea, foarte important că acesta este foarte ușor de curățat. În plus, protecția aplicată împotriva supraîncălzirii și a funcționării uscate extinde semnificativ durata de viață a dispozitivului.
Fierbătorul are o temperatură reglabilă de lucru în intervalul de 30 ~ 110 ° C, iar lampa de control încorporată indică încălzirea apei. Comutatorul vă permite să opriți dispozitivul fără să deconectați ștecherul de la rețea.
Pe partea exterioară a recipientului există un indicator al nivelului apei.
Există mânere confortabile, neîncălzite de ambele părți.
Un robinet special este utilizat pentru a preveni scurgerea.