Fierbător de apă 10 L
Cod produs :YG-04310
1 609 lei
1629 lei
SALE
Adaugă în coş
Servicii disponibile
Livrare oriunde în Moldova
Dispozitivul este destinat preparării rapide a unor cantități mari de apă destinate preparării de cafea, ceai sau băuturi instant. De asemenea, este ideal pentru încălzirea vinului sau a berii.

Sistemul de gătit YATO este fabricat din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, lustruit până la un luciu ridicat, ceea ce îl face foarte elegant în hoteluri, săli de conferințe și restaurante.

Calitatea superioară a finisajului este combinată cu fiabilitatea rezultată din utilizarea încălzitoarelor foarte eficiente și a unui sistem de securitate special. Încălzitorul de 1650 W este amplasat sub partea inferioară a cazanului. Această soluție are o serie de avantaje. Cea mai importantă este lipsa contactului cu apa, astfel încât pe ea nu se formează nici o piatră, care, în timp, poate duce la supraîncălzire și eșec. Este, de asemenea, foarte important să curățați cu ușurință recipientul și să îl îndepărtați. În plus, protecția aplicată împotriva supraîncălzirii și a funcționării uscate extinde semnificativ durata de viață a dispozitivului.

Pe partea exterioară a recipientului există un indicator de nivel al apei cu o scală exprimată în litri. Există mânere confortabile, neîncălzite de ambele părți.
Un robinet special de proiectare este utilizat pentru a preveni scurgerea.