Termos profesional 15 L
Cod produs :YG-09225
1 859 lei
2209 lei
-16%
Adaugă în coş
Servicii disponibile
Livrare oriunde în Moldova
Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, rezistentă la zgârieturi sau înțepături, care protejează împotriva deteriorării în timpul manipulării și transportului.

În interiorul containerului este un rezervor construit din oțel inoxidabil de înaltă calitate, rezistent la acizi organici și ușor de păstrat curat.

Între rezervor și pereți există un strat special de izolare termică care menține temperatura mult timp. În cazul conținutului de cald, pierderea de căldură este de numai 5°C în decurs de 4 ore. În cazul conținutului la rece, creșterea temperaturii este de numai 3°C în decurs de 4 ore.

Recipientul este prevazut cu o supapă de decompresie specială care facilitează deschiderea și elimină problema condensului atunci când se transportă produse fierbinți.

Recipientul are o garnitură din silicon de înaltă calitate, care împiedică scurgerea conținutului. Este ușor de păstrat curat, datorită posibilității de dezasamblare și a unei forme speciale pentru spălarea ușoară sub jetul de apa.

Containerul termoizolant este echipat cu două manere din oțel inoxidabil și patru clapete care închid capacul. Calitatea ridicată și durabilitatea acestor elemente garantează o utilizare fără probleme pe termen lung.