Termos alimentar 15 L
Cod produs :YG-09201
2 849 lei
4119 lei
-31%
Adaugă în coş
Servicii disponibile
Livrare oriunde în Moldova
Termosul marca YATO este dedicat restaurantelor, hotelelor și activităților de catering, de la banchete mici până la evenimente mari în aer liber. Este caracterizat de cel mai bun raport al prețurilor de pe piață și calitatea produsului.
Carcasa exterioară este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, foarte ușor de curățat.
În interiorul containerului este un rezervor construit din oțel inoxidabil de înaltă calitate, datorită căruia este rezistent la acizi organici și ușor de păstrat curat.
Între rezervor și pereți există un strat special de izolare termică care menține temperatura mult timp. În cazul conținutului cald, pierderea de căldură este de numai 5 ° C în decurs de 4 ore. În cazul conținutului la rece, creșterea temperaturii este de numai 3 ° C în decurs de 4 ore. Capacitatea de izolare termică a recipientului îl clasifică în fruntea celor mai eficiente instrumente de catering pentru depozitarea și transportul produselor alimentare.
Termosul are și o o supapă de decompresie specială care facilitează deschiderea.
În plus, în recipient a fost instalată o garnitură din silicon de înaltă calitate, care împiedică scurgerea conținutului de lichid. Este ușor de păstrat curat, datorită posibilității de dezasamblare și a unei forme speciale pentru spălarea ușoară sub apă curgătoare.
Containerul termoizolant este echipat cu două mânere din oțel inoxidabil, pentru transport și 6 șuruburi care închid capacul. Calitatea ridicată și durabilitatea acestor elemente garantează o utilizare fără probleme pe termen lung.
Partea inferioară a termostatului YATO este protejată de un capac din cauciuc care împiedică alunecarea pe sol în timpul transportului.