Capac pentru container din oțel inoxidabil GN 1/1
Cod produs :YG-00370
Servicii disponibile
Livrare oriunde în Moldova
Capacul este proiectat pentru containerele YATO Proffesional, conform standardului GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996. Capacele sunt fabricate din oțel inoxidabil de cea mai înaltă calitate, de 201, cu o suprafață mată și netedă.

Capacele sunt destinate utilizării profesionale în unitățile de masă. Sunt folosite pentru depozitarea alimentelor în condiții de refrigerare și congelare până la -40 ° C. Containerele sunt, de asemenea, ideale pentru a lucra la temperaturi mai mari de până la -300 ° C. Datorită acestui fapt, ele sunt potrivite pentru lucrul în tehnologia cuptoarelor cu convecție-abur.

Capacele au fost produse folosind cele mai noi tehnologii. Datorită acestui fapt, s-a obținut cea mai înaltă calitate. O atenție deosebită a fost acordată detaliilor, cum ar fi colțurile rotunjite, care asigură un nivel ridicat de siguranță și de igienă a utilizării. Suprapresiunea suplimentară pe perimetrul fiecărui capac consolidează structura sa, protejând-o împotriva deteriorărilor cauzate în timpul funcționării. Acest lucru garantează mulți ani de utilizare în toate condițiile.

Suprafața netedă și capacitatea de spălare în mașina de spălat vase ușurează curățarea acestora.