Tigaie profesională cu inducție și diametru 24 cm
Cod produs :YG-00101
Servicii disponibile
Livrare oriunde în Moldova
Tigaie profesională cu inducție din oțel inoxidabil, cu diametrul de 24 cm și capacitatea de 2,3 L.
Echipamentul de bucătărie YATO este destinat utilizării profesionale în industria de catering. Este ideal pentru prăjirea tuturor felurilor de mâncare.
Este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate 21/0, special conceput pentru utilizare în gastronomie. Cel mai important avantaj al tigăii confecționate din oțel este o conductivitate termică de până la 30% mai mare în comparație cu tigăile standard, realizate din inox 304 și se caracterizează prin rezistență crescută la deteriorări mecanice și acizi organici și detergenți. De aceea, acestea sunt sigure și rezistente la spălarea intensivă.
Designul special al fundului distribuie căldura în mod uniform pe întreaga suprafață inferioară, sporind astfel gradul de căldură și eficiența gătitului. Acest lucru se traduce direct în calitatea și confortul acestora. Această soluție reduce, de asemenea, riscul de arsuri alimentare.
Inserția specială feromagnetică din partea inferioară vă permite să folosiți tigăile YATO pe orice tip de aragaz, cum ar fi:
- electric
- inducție
- gaz
- ceramică
Tigăile sunt dotate cu mânere extrem de solide și fără încălzire. Acest lucru garantează siguranța și durabilitatea pe termen lung a utilizării.