Oală înaltă cu capac, 400x400 mm, 50.3 L
Cod produs :YG-00008
Servicii disponibile
Livrare oriunde în Moldova
Cratiță profesională cu capac, de 40x40 cm și o capacitate de 50,3 litri.

Echipamentul de bucătărie YATO Professional este destinat utilizării profesionale în industria de catering. Este perfect pentru prepararea tuturor felurilor de mâncare.

Este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate 21/0, special conceput pentru utilizare în gastronomie. Cel mai important avantaj al oalei realizate din astfel de oțeluri este o conductivitate termică de până la 30% mai mare comparativ cu oalele convenționale din inox 304. Se caracterizează prin rezistența crescută la deteriorări mecanice și acizi organici și detergenți. De aceea, acestea sunt sigure și rezistente la spălarea intensivă.

Foarte important, oalele din inox de tip 21/0 nu conțin dăunătoare pentru sănătatea umană, mangan și nichel.

Designul special al fundului distribuie căldura în mod uniform pe întreaga suprafață inferioară, sporind astfel gradul de căldură și eficiența gătitului. Acest lucru se traduce direct în calitatea și confortul acestora. Această soluție reduce, de asemenea, riscul de arsuri alimentare.

Inserția feromagnetică în partea de jos permite utilizarea oalelor YATO pe orice tip de mașini de gătit, cum ar fi:
- electrică
- inducție
- gaz
- ceramică

Oalele YATO sunt dotate cu mânere extrem de masive și non-încălzitoare. Acest lucru garantează siguranța și durabilitatea pe termen lung a utilizării.