Mașină profesională de tocat carne 220 kg/h
Cod produs :YG-03232
Servicii disponibile
Garanție: 12 luni
Livrare oriunde în Moldova
Mașina de tocat carne, cu sistem UNGER este proiectată pentru utilizatorii profesioniști în: unitățile de catering, magazine de carne, restaurante, catering.
Un avantaj important al dispozitivului YATO este sistemul UNGER cu 5 elemente, care este deosebit de util atunci când se prepară cârnați sau carne rece. Sistemul UNGER constă în: un tocător, tăietor pe două fețe cu patru brațe, site cu găuri cu diametrul de 6 sau 10 mm. Sunt incluse 3 fileri în dimensiuni 1x6 mm și 2x10 mm. Acest lucru vă permite să setați configurația corespunzătoare 10 / 6 mm sau 10 / 10 mm și să obțineți gradul dorit de tocare a cărnii.
Corpul este fabricat dintr-un aliaj de aluminiu foarte durabil cu magneziu. Pe de altă parte, finisajul anodizat îi conferă un aspect estetic și, mai presus de toate, facilitează curățarea și menține curățenia. Un avantaj suplimentar al dispozitivului YATO este capacitatea de a extrage gâtul și întregul sistem de tăiere. Datorită acestui fapt, este posibilă dezasamblarea și spălarea celor mai dificile de accesat elemente după terminarea lucrărilor.
Mașina are un motor de 1100 W care permite șlefuirea a 220 kg de carne pe oră. În plus, are o funcție inversă, care facilitează în mod semnificativ deșurubarea sitei și scoaterea întregului mecanism de tăiere.
Mașina are o protecție suplimentară împotriva supraîncărcării care oprește dispozitivul în cazul blocării sistemului de tăiere. Pe de altă parte, un comutator de siguranță suplimentar face posibilă oprirea rapidă în caz de urgență.
Baza are șase picioare de cauciuc care împiedică mișcarea dispozitivului în timpul funcționării.