Scară 3 trepte
Cod produs :YG-17733
Servicii disponibile
Garanție: 6 luni
Livrare oriunde în Moldova
Scara are 3 trepte, 36x26 cm, care au și plăcuțe antiderapante. Acest lucru vă permite să stați încrezător și constant pe ea, fără teama de a aluneca sau de a cadea. Un suport suplimentar de protecție în partea de sus a scării cu un capac de burete moale protejează împotriva căderii și, în același timp, este foarte convenabil de transportat.
Încuietoarea încorporată împiedică plierea scării în timpul utilizării, ceea ce sporește și mai mult siguranța în muncă.
Scara are o capacitate de încărcare de până la 150 kg și este deosebit de utilă în: în depozite cu depozitare redusă, magazine, puncte de deservire, în ateliere, în gospodării, lucrări minore de renovare.
Permite un mod ușor, comod și sigur de a obține produsele localizate mai sus. De asemenea, este foarte util în timpul curățării sau al renovărilor minore.
Scara desfășurată măsoară 115x47.5x65 cm, iar atunci când este pliată, are doar 125 cm înălțime. Deci nu ocupă mult spațiu în timpul depozitării sau al transportului și manipulării.
Pașii sunt la înălțimea de: 24 cm, 50 cm, 77 cm