Mixer 10 l
Cod produs :YG-03025
16 327 lei
17549 lei
-7%
Adaugă în coş
Servicii disponibile
Livrare oriunde în Moldova
Mixerul este proiectat pentru: frământarea aluaturilor, baterea spumei, amestecarea umpluturii.
Acesta este alimentat de un motor de 500W, alimentat cu 220 ~ 240V / 50Hz, cu ajutorul unui mecanism rabatabil, care garantează o durată de viață foarte lungă a mecanismului și utilizare. Unitatea este transferată cu ajutorul unei curele de transmisie, ceea ce ușurează înlocuirea acesteia în timpul operațiilor de service.
Are trei viteze de 110/178/355 rpm, astfel încât să puteți regla liber modul de funcționare în funcție de nevoile dvs. În plus, dispozitivul este echipat cu un întrerupător de siguranță, care oprește automat funcționarea.
Mixerul cu dimensiunile de 680x460x370 mm cântărește 63 kg. Corpul este fabricat din aluminiu și oțel, pictat în argint, iar cupola metalică aurie este ușor de păstrat curată. Cu toate acestea, mașina și accesoriile sunt fabricate din oțel inoxidabil destinat contactului cu alimentele.
Capacitatea de 10 litri și diametrul interior de 245 mm sunt coborâte cu ajutorul unei pârghii, ceea ce face posibilă dezasamblarea, descărcarea aluatului și spălarea acestuia. Mixerul are o protecție suplimentară împotriva pornirii cu un cablu coborât. O protecție suplimentară este de asemenea oprirea automată a dispozitivului atunci când încercați să deschideți capacul de protecție.