Cărucior pentru containere gastronom 15xGN1/1, 380x550x1700 mm
Cod produs :YG-09070
Servicii disponibile
Livrare oriunde în Moldova
Căruciorul de transport YATO, dimensiuni 380x550x1700 mm, permite transportul a 15 containere GN 1/1 sau 30 de containere GN 1/2. Este destinat utilizării profesionale în unitățile de catering.
Căruciorul este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate de tip 201. Acesta garantează rezistența la rugină și asigură valori ridicate de utilizare și întreținere ușoară.
Datorită unei construcții solide realizate din profile de 0,9 mm, căruciorul de transport este extrem de stabil și fiecare raft poate rezista la o încărcătură de până la 40 kg.
Diapozitivele în formă de M, distanțate la fiecare 80 mm, garantează o menținere stabilă a containerelor GN. Profilul de acest tip oferă posibilitatea reglării suplimentare a distanței dintre nivelurile individuale cu 20 mm.
Pe ambele părți ale căruciorului există încuietori speciale, ușor de folosit, care protejează containerele în timpul transportului.
Căruciorul este echipat cu 4 roți, realizate din gri TPR de înaltă calitate. Utilizarea unui material dur și în același timp flexibil asigură o funcționare foarte liniștită. Roțile nu zgârâie podeaua, nu lasă urme și sunt torsionate în intervalul de 360 °. Acest lucru permite manevrarea în camere greu accesibile și în culoare înguste. Două roți sunt echipate suplimentar cu frâne.