Idei pentru amenajarea corectă a beciului şi garajului

Pune lucrurile la locul lor în gospodărie! Cu rafturile pe care ţi le propune magazinul online PRACTiC ai beciul şi garajul corect amenajat.

  • Iarna este perioada în care beciul este umplut cu multe conserve şi rezerve, iar spaţiul disponibil este destul de limitat. Varianta perfectă pentru a soluţiona problema într-un mod rapid şi eficient sunt rafturile pentru beci şi garaj de la PRACTiC.

Ai improvizat ceva şi ţi-ai creat spaţiu de depozit în beci, însă nu e în tocmai ceea ce vrei să fie. Mai mult decât atât, rafturile create manual nu îţi permit să depozitezi prea multe produse pe acelaşi raft, din acest motiv eşti restrâns în spaţiu. Află că rafturile de la PRACTiC au o putere de depozitare foarte mare, fiind create de inginerii noştri special pentru aşa gen de produse grele. Rafturile pentru beci de la PRACTiC sunt create din metal şi faţadă rezistentă, iar etajerele bine calculate, fac în aşa fel încât în beci să poată fi depozitată o cantitate mare de produse, dar totodată şi să arate bine. Îţi poţi crea şi o zonă de stat la un pahar de vin alături de cei care vin să guste vinul din acest an.

  • De asemenea, rafturile pot fi de mare ajutor şi în cazul dezordinei din garaj.  Ai multe ustensile, iar când ai nevoie de una din ele e cam greu să o găseşti? Soluţia ar fi să le aranjezi corect după mărimi şi categorii. Astfel, vei câştiga timp, dar şi aspectul garajului va fi altul. Dezordinea nu ne inspiră niciodată, ba chiar ne crează un mare disconfort. Ce ar fi dacă de mâine ai începe să organizezi corect toate lucrurile din gospodărie?

De ce rafturile de la PRACTiC?

- Calitate garantată

- Preţ accesibil şi argumentat

- Produs unic şi autohton lansat în Republica Moldova

- Rezistenţa produsului testată de mii de clienţi mulţumiţi

- Design simplu, dar atractiv.

  • Alege raftul potrivit pentru gospodăria ta. Nouă ne plac oamenii practici, care îşi pun lucrurile la locul lor!

Pentru mai multe detalii, sună la nr. de telefon: 022 944 966.