PRACTiC are cea mai bună idee ce te ajută să-ţi reinventezi cele mai importante zone din casă

Ai obosit să cauţi soluţii pentru zonele de depozit din beci, garaj, bucătărie sau oficiu? Te chinui o dată la câțiva ani să îți reconstruiești aceste zone, iar acestea în timp își pierd din rezistență? Soluţia este la noi – rafturile Moduline cu o garanţie de 5 ani. Rafturile au fost gândite special pentru aceste zone, fiind asamblate fără șuruburi. Este un produs sută la sută din Republica Moldova și permite depozitarea manuală a obiectelor cu greutate medie.
Avem câteva argumente pentru a alege anume rafturile Moduline:

- Se instalează rapid

În cazul în care ai cumpărat rafturi pentru garaj și peste o perioadă vrei să le instalezi în beci, nu vei întâlni nici o dificultate. Sunt ușor de mutat și se vor integra cu ușurință în orice decor din gospodărie. 15 minute, de atât ai nevoie pentru asamblarea raftului. S-ar putea întâmpla că le-ai cumpărat pentru birou, dar între timp ai decis să schimbi decorul din birou, iar rafturile Moduline să ajungă direct în bucătărie, pentru zona de depozitare a veselei. Deci fără grijă, rafturile Moduline sunt o investiție pe viață.

- Rezistență testată

Nu îţi face griji, toate borcanele și bunătăţurile din beci, vesela din bucătărie, precum și toate ustensilele din garaj sunt în siguranţă. Metalul din care este confecționat raftul este din foaie de oțel de calitate înaltă.

- Diverse mărimi și modele

Te-ai confruntat de multe ori cu problema de a găsi rafturile cu dimensiunile potrivite pentru o anumită zonă? Nicio problemă! Ne-am gândit și la acest detaliu, în așa fel încât să simți cu adevărat ce înseamnă să devii proprietarul unei zone de încredere pentru produsele tale. Și asta nu e totul! Rafturile Moduline sunt disponibile în mai multe culori, astfel fiind integrate cu ușurință în decorul camerei.

Nota bene: Pentru tipuri speciale de depozitare ( beciul și garajul nu sunt unicele zone unde poţi utiliza rafturile Moduline), departamentul tehnic al magazinului PRACTiC va evolua necesitățile în ceea ce privește utilitatea și spațiul utilizat și îţi va recomanda sistemul de depozitare potrivit pentru cerințele tale.
Noi avem grijă de siguranța produselor tale! Pentru mai multe detalii, sună la numărul de telefon: 022 944 966.