Serviciile noastre


   Măsurare

Nu știi dacă mobilierul dorit se încadrează în spațiul tău. Nici o problemă, experții PRACTiC vin direct la tine acasă, absolut gratuit și iau mărimile.


  Planificare și proiectare

Încadrare perfectă a mobilierului PRACTiC la tine acasă sau oficiu cu ajutorul serviciului de planificare și proiectare.


  Montare și instalare

Ansamblăm și instalăm mobilierul achiziționat, conform standardelor și schițelor producătorului folosind scule profesionale și personal specializat. Prețul de montare pentru rafturile Moduline este de 500 lei. Pentru rafturile pentru acasă Dolle și Elfa acest serviciul începe de la 400 lei, prețul variază în funcție de numărul de module și de peretele odăii.


   Livrare oriunde în Moldova, chiar și în sate

Livrarea oriunde în Moldova, chiar şi în sate se efectuează în decurs de 1-3 zile!

Costul livrării în raza mun. Chişinău - 45 lei.

Costul livrării la nivel naţional - 80 lei.

Livrarea în regim urgent, în decurs de 2-3 ore din momentul procesării comenzii se efectuează cu achitarea taxei corespunzătoare, în valoare de 80 de lei. Livrarea în regim urgent este posibilă doar în raza municipiului Chişinău.


   Retur de produs

Dacă nu eşti mulţumit de produsul cumpărat, îl poți returna în decurs de 14 zile prezentând bonul de casă sau factura. Produsul îl poți returna la cerere prin intermediul curierului, achitând costurile de curierat în valoare de 60 lei.  Mai multe detalii vezi aici