Termeni și condiții

Acest site este operat în conformitate cu legile Republicii Moldova, având sediul în municipiul Chişinău, strada Pădurilor 19, înregistrat la data 19.12.2008, număr de telefon + 373 22 944 966 şi adresa de email sunt@practic.md.

Prezentul document stabileşte termenii şi condiţiile de utilizare a acestui site web şi condiţiile de achiziţionare a produselor şi serviciilor comercializate prin intermediul acestui site web (denumit în continuare „Termeni şi condiţii”).

Politica de retur şi Politica de confidenţialitate a magazinului online PRACTiC, precum şi orice alt document la care se face referire în cuprinsul acestui document, fac parte din Termeni şi Condiţii. Prin acceptarea Termenilor şi Condiţiilor, sunteţi de asemenea, de acord şi cu Politica de retur, Politica de confidenţialitate, precum şi cu toate celelalte documente menţionate în cuprinsul prezentului document. Dacă nu sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile, vă rugăm să nu utilizaţi acest site web.

Politica de retur

Dacă nu eşti mulţumit de produsul cumpărat, îl poți returna în decurs de 14 zile prezentând bonul de casă sau factura. Produsul îl poți returna la cerere prin intermediul curierului, achitând costurile de curierat în valoare de 60 lei.

 Pentru a putea fi returnat produsul trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  1. Să nu depășească termenul de 14 de zile de la cumpărare;
  2. Să fie însoțit de bonul de casă sau factură;
  3. Să nu prezinte semne vizibile de uzură sau să fie deteriorat;
  4. Ambalajul și etichetele de identificare ale produselor să fie integre.

Cablurile nu pot fi returnate!

Dacă toate criteriile de retur sunt îndeplinite, îţi vom returna contravaloarea achitată. Suma achitată se returnează în decurs de 14 zile din momentul anunțării returului. Pentru plățile efectuate în numerar – banii se returnează prin curier. În cazul plăților online cu cardul – returnarea se face doar în contul bancar de pe care s-a efectuat achitarea, scăzându-se doar costurile de retur în valoare de 60 de lei.

În cazul în care condițiile de mai sus nu sunt îndeplinite, ne rezervăm dreptul de a refuza returul.

Politica de livrare

Produsul comandat îl poți primi prin intermediul curierului la adresa specificată.

Livrarea oriunde în Moldova, chiar şi în sate se efectuează în decurs de 24 de ore!

Costul livrării în raza mun. Chişinău - 45 lei.

Costul livrării la nivel naţional - 80 lei.

Livrarea în regim urgent, în decurs de 2-3 ore din momentul procesării comenzii se efectuează cu achitarea taxei corespunzătoare, în valoare de 80 de lei. Livrarea în regim urgent este posibilă doar în raza municipiului Chişinău.

Politica de confidenţialitate

În conformitate cu Politica de confidenţialitate, conţinutul şi materialele publicate pe site-ul www.practic.md sunt integral în proprietatea magazinelor ViTRA. Folosirea, fără acordul expres al companiei ViTRA, a oricărui material publicat pe acest site web, se pedepseşte conform legii.

Prevederile din prezenta secţiune, precum şi dispoziţiile aplicabile din Politica de confidenţialitate, nu vă împiedică să utilizaţi acest site web pentru a înregistra o comandă online şi a copia/utiliza/printa detaliile acesteia sau ale Contractului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în scop de comerţ electronic, reclamă, marketing și publicitate, precum și pentru executarea Contractului. PRACTiC va putea trimite newslettere și alte informații cu caracter comercial.

Refuzul furnizării datelor solicitate de către PRACTiC pentru efectuarea unei Comenzi, determină imposibilitatea PRACTiC de a livra Comenzile respective.

Plata online a produselor și/sau Serviciilor PRACTiC se poate efectua în condiții de siguranță deplină utilizând un card bancar. Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, PRACTiC folosește serviciile E-Commerce oferite de Moldova Agroindbank. Sunt acceptate cardurile emise sub siglele VISA și MASTERCARD. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru astfel de plăți. Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să introduceți datele necesare autorizării tranzacției în platforma de plăți urmând instrucțiunile furnizate de această platformă. PRACTiC nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

PRACTiC depune toate eforturile pentru a livra Produsele și a presta Serviciile solicitate de Cumpărător în conformitate cu data de livrare / prestare asumată, menționată în e-mailul cu detalii despre livrare / prestare, transmis potrivit prevederilor din secțiunea. Menționăm că toate informațiile cu privire la livrare / prestare oferite de PRACTiC (pe website, la telefon sau prin e-mail) sunt doar cu titlu estimativ şi, de aceea, pot varia de la caz la caz.